E - R: 9:00 - 17:00
+372 602 3080
A. Weizenbergi 4, 10150 Tallinn, Estonia

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data03/virt18709/domeenid/www.arkaadiapuhastuse.ee/htdocs/administrator/components/com_sppagebuilder/helpers/sppagebuilder.php on line 156

Puhtalt nali

Mitteaktiivne tähtMitteaktiivne tähtMitteaktiivne tähtMitteaktiivne tähtMitteaktiivne täht
 

Pangadirektori juurde tuleb koristaja ja küsib rahahoidla võtit.

Võtme mitteandmist põhjendab direktor keeruliste reeglitega, mis nõuavad, et hoidla avaks korraga kaks juhtivtöötajat – direktor ja tema asetäitja. Koristaja on veidi üllatunud ja teatab, et tal kulub nüüd jälle pool tundi selleks, et juuksenõelaga ukselukk lahti teha ja mis on liig, see liig.

Kaks sõpra kohtuvad taas. Esimene sõber märkab, et teisel sõbral on nina lame ja lapik ning uurib tolle poksiharrastuse kohta. Teine sõber eitab poksiharrastust ja selgitab oma töökoha eripärasid. Ta töötab nimelt naistesauna aknapesijana.

Tööintervjuu hakkab lõpule jõudma ja personalijuht küsib töödejuhataja kandidaadilt töötasu soovi kohta. Kanditaat soovib 25 tuhat puhtalt kätte. Personalijuht lisab siis viis nädalat puhkust, tasuta lõunasöök, ametiauto – punane Ferrari F50 ja… Teda katkestab kandidaat, aru saades, et midagi on viltu. Ta küsib: "Vau! nalja teete või?". Personalijuht ei eita naljategemist, kuid lisab, et tema ei alustanud naljatlemist.

Aknapesija peseb 48. korrusel akent. Aken juhtub olema vannitoa oma ning vannis kümbleb parasjagu kena naisterahvas. Nähes akna taga võõrast meesterahvast tõuseb naine ehmunult püsti ning jääb aknapesijat vaatama.
"Mis jõllitad, pole ennem aknapesijat näinud või?" käratab aknapesija läbi akna ning nühib akent edasi.

Härra Müller helistab elektrikule: "Juba nädal aega olen teid iga päev palunud tulla ja mu uksekell ära parandada. Teie aga pole tulnud!". "Olen juba kolm korda teie ukse taga olnud," vastab elektrik, "aga keegi ei ava helistamise peale".

Külastaja: "Teie restoranis on vist väga puhas köök". Kelner: "On küll, aga kust te seda teate?" Külastaja: "Sest kõik road maitsevad seebi järgi.”

© 2024 Arkaadia Puhastuse OÜ. Kõik õigused kaitstud.

Otsing